Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mörkret kommer...


Sista andetaget

Jag blundar,
Jag andas.


Det är mörkt,
Kylan gör mig stel.


Tappar andan,
Får ingen luft.


Hjärtat stannar,
Själen dör långsamt.


Känner ingen smärta,
Känner ingen glädje.


Känner inte längre någonting,
Är jag redan död?

Pia Hyttinen 091101




Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen