Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent?



Jag vet att mitt humör,
mycket mellan oss förstör.

Hur du än mår,
så hoppas jag du förstår,
att tiden läker våra sår.

Jag vill inte vara den jag är,
men av varje misstag jag mig lär.

Kan inte veta,
var vi ska leta,
när stunderna är heta.

En gång jag ditt hjärta värmde,
du är min själsfrände!

Pia Hyttinen 090501




Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen