Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte trött...


Vaken, eller drömmer jag?

Vaken,
mitt i natten,
eller drömmer jag?


Kan inte sova som alla andra,
blir inte ens trött.

Inga tankar som håller mig vaken,
inga bekymmer.

När gryningen kommer,
o fåglarna kvittrar,
sitter jag vid fönstret o ser ut.

En ny dag är kommen,
men var tog natten vägen?

Pia Hyttinen 101009









Fri vers av Pia Hyttinen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-09 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Hyttinen
Pia Hyttinen