Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottis


Ebbenäs hade en kollega
Som kallades ”grottis”
Han ”grottade i motorerna”
Grottis gillade att använda dem med
Han trimmade sina ”gamla” motorer
Slip slip, hantverk för hand
Testade dem gärna själv
En gång
För fort
Alldeles för fort
Man fick skrapa ihop honom
Krossad mot ett räcke
”farligt att vara motortrimmare”




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO