Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vika för vinden

Jag ser att du viker dig för vinden, kära vän?
Det är tufft när himlen skuggas!

Men håll ut bara några sekunder till och hon skall värma dig
Retsamt kastar solen värmedimmor som gör ljusa fläckar här och var

Har du tur idag kära vän, eller förblir du i skuggan av berget?




Fri vers av staff
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff