Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägg

Likt en vägg mellan mig och världen reser sig dimmor från ingenstans
Det enda som hörs är klockor som melankoliskt klingar, och vinden i gräset
Tack, du vita vägg, att du skyddar mig mot ondskan världen så ofta ger oss
Men snälla, det goda kan du väl släppa in?




Fri vers av staff
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff