Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergstopp

Kylig vind som väcker mig
smeker solvarm bergstopp
när månens trygghet sänker sig

Tystnad över ojämnt land
stryker vackert skuggig dal
som om hjärtat vore stöpt i sand

Tid finns ej längre här
där jag ännu dröjer kvar
min saknad berget bär




Fri vers av staff
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-06 20:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfetto
2009-09-18

  Glensan
Mycket vackert!!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff