Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vi har väntat på dig ...

en liten kropp
som sträcker på sig
provar sina muskler

små händer
med långa fingrar
som spretar

fötter
helt underbara fötter
stora som min tumme

ansiktet
med mimik som skiftar
varje sekund

en doft
som varm fuktig sjösand
vanilj och äpple

finns det något härligare
än doften i nacken
på en nyfödd bebis

ögon
fulla av klokhet
som betraktar mitt ansikte

välkommen lilla
underbara
älskade barnbarn




Fri vers av Gunsan
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-06 21:13



Bookmark and Share


  Miss Mod
Barnbarn har en egen doft, grattis.
2009-09-14

  Teresia Ridell
Vackert !!
Nej inget är ljuvligare:)
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan