Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart två år






hjärtat mitt
liknar ingenting.

sista bussen hem
tror jag gråter.

trasslar in min längtan
i någon annans
fitthår.

mitt hjärta
saknar ingenting.

inte ens sanning.






Fri vers av georgevillintedö
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö