Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan varken köpa glädje eller äkta kärlek genom att sälja sig själv. Det äkta har inget pris för värdet är för högt!


Du är vad du är

Sälj inte dig själv
aldrig
det finns inget pris

Du
är inte ett bara

Du
har ditt inre
ditt värde
och det är högt

Det är inte mynten
som klingar
och som avgör

Det är du
och den du är
i ditt hjärta
som aldrig kan reas ut.....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-06 21:53



Bookmark and Share


  thyra
Kloka ord i din text! Viktiga att leva efter!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen