Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev, dröm, andas kärlek


Kärlekens ideal

Värdefulla är våra kärleksideal,

kärleken är den kraft som får hela vårt universum att röra sig.

Dessa kärlekens ideal är som stjärnorna,

de ledsagar vandraren i den mörka natten och för honom fram mot sitt mål...




Fri vers av sulimaa
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-06 23:54



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ibland sträcker det sig ut i Makrokosmos och ibland så räcker det med ketchup på idealmakaroner i "mikro" kosmos

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa