Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


saknad II

han hade rensat bort allt
som påminde om henne
men glömt den jävla blå plastflaskan
med badskum

det
var som ett nackskott

han sjönk ihop
i en slags buddha-ställning på golvet
betraktade det vita kaklet
och såg
bara
svart




Fri vers av buk
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-10-10 10:46



Bookmark and Share


  Saramaria79
Ja exakt så känns det! Mkt bra beskrivet
2006-02-03

    Teddy
Snyggt!..Kort och får fram känslan precis så som den ska kännas..Sjunker ihop här och känner..Känner..

..Slutet..

"han sjönk ihop
i en slags buddha-ställning på golvet
betraktade det vita kaklet
och såg
bara
svart"

..gillar ditt pusslande....Tack för den.
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

buk