Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar den om vindar eller något annat? Jag vet inte.


Höstens vindar.

Jag böjer mig för vinden, låter den svepa längst min trötta själ

Rasslande torra löv rasar på marken i en dödsföraktande dans

En vindil bringar mig bara väl
Det var som vindstilla var ett tillstånd som aldrig fanns

Virvlande damm i själens vrår bringar tårar i grusande ögon
En totalitär sanning finns i dyster nordanvind
Jagar en piskad dogm från stormen söderom
Smäller igen öppenhetens fördomsfria grind




Fri vers av Hypnotica
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-10-10 11:22



Bookmark and Share


  Nichlas
Skön att läsa ! Känner igen mig själv
2005-10-13

    Fia
Berörande dikt som skapar många bilder och fri för tolkningar.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica