Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskramp



Är din rädsla
för min kärlek
starkare än
din rädsla för
att förlora mig?
Låter du mig
hellre gå
än du låter mig
älska dig?




Fri vers av Anna H
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-10-10 11:27



Bookmark and Share


  Smultris
Den är så bra vännen, så hjärtaskärande...
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H