Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta "fenomen", personen Fredrik Reinfeldt, har, tydligen, satt så Djupa Avtryck hos svenskarna, så han LEDER opinionsundersökningarna, TROTS sin, för länge sedan, genomskådade politik .DÄRFÖR förtjänar han denna dikt...


"REINFELDTIANSKA EVANGELIET !"

Kapitel 1
Du skall INGA Andra Gudar hava utom Reinfeldt
Jag ÄR Sanningen
Jag ÄR Tron
Jag LEDER Er Dit JAG vill

Kapitel 2
ALLT Ont om MIG ÄR
RÖDA
LÖGNER
ALLT Gott om MIG ÄR
VAD Ni
BEHÖVER

Kapitel 3
MITT Samhälle
ÄR
FRIHETEN
DERAS Samhälle
ÄR
OFRIHETEN

Kapitel 4
Sveriges Folk
ÄR Mina Ledstjärnor !
De Andra
ÄR bara Nöthjärnor !

Kapitel 5
NÄR jag är KLAR
DÅ är de som har
det BRA
de som jobbar
som de
SKA
De som INTE
har nå´t jobb
åt DEM jag INTE
ger ens en "lobb" (¤)........


(¤)= från folkliga ordet "lobba"= spotta...

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 15:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Denna text återfinns nu i samlingen "The Reinfeldt Era" som finns utgiven under kolumnen "Böcker" här på Poeter .
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska