Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Herr Ångest och Billy Joe Royal väcker döda

Ja, mina ögon blev våta

Men inte mer än så

För Herr Ångest, min vän,

La mig ner på golvet

Och kvävde mina skrik

 

Högtalarna skrålar högt

Billy Joe Royal

Sjunger i mina öron

 

Och jag känner Hennes andedräkt

Mot mitt ansikte

Känner

Hur hennes läppar

Förföriskt kysser min panna

 

Min syster.

Älskade du.

 

Jag trodde jag hade

Dödat dig.

 

Och det självgoda

Sneda leendet

Talar sitt egna språk.

 

Syster Kaos

Är helt enkelt

Odödlig




Fri vers av Lindsy
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 16:47



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Jihaaa, hon är tillbaka.. i högform..

Syster Kaos och Herr Ångest kan man inte döda i första taget.. de är oslagbara helt enkelt!

He he.. synd bara att de lever på andras liv och levnadsglöd.

Få ord som väcker känslor, och tydligen också döda.. bra poetat!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy