Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå...




Att förstå någon annan helt och fullt och fast
är svårt
ja näst intill
omöjligt

men försöka duger..

många försöker inte ens
det är det
som är det

största felet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 17:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är väl så att första steget i att förstå den andre, ligger att förstå sig själv.
Vi människor har ju många allmän mänskliga drag som går igen
Att då förstå detta i sig själv, leder så att man automatiskt kan förstå det sedan i den andre
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP