Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

 

 

 

 

Kom somna i min famn

jag finns här för dig

gråt ut så länge du vill

 

jag vill att du ska veta att för mig kan du sörja fullt ut

jag kommer inte att säga nåt käckt

utan bara trösta dig

 

jag vill att du ska kunna  vara så som du är

bara vara

i närheten av mig

 

du ska kunna andas fritt

gråta fritt

säga precis vad du vill

 

för jag finns här för dig

så länge du vill

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 19:04



Bookmark and Share


  Själabarn
mycket vacker!!
Ja, precis så ska det vara.
Du skriver in i hjärtat!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan