Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'Gå vidare.'

Gå vidare. Stod det på knappen som den sa så direkt till mig. Jag skulle nog behöva gå vidare.




Fri vers av Regenbogen
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-09-07 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen