Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar bort..


längtar bort..
från det grå

vardagens smekning
ajaj.. denna
upprepning

som alltid faller
faller regn ..
formar en ventil
fladdrar i mörkret

när barnet mitt
sover

där på poeter
byggd i hexameter

besökslogg läslogg
vem skrev vad
vadå? ingen kommentar?

vad gör alla?
smeker varandra

verbalt banalt

vad vet dom inte..
innerst inne..

en ventil om nåt
fladdrar bort

orden rusar
borrar sönder tankar

fast ingen tid finns
det va som jag sa

till mig själv

gå bort
längre bort än så

en verklighet finns
av annat slag
ge dig av..

nu
innan sängen kallnar
ändå jag lägger mig bredvid
dig..

tyst i natten
mens ljusen dallrar
i huvet så det skallrar

jesus.. dröm mig bort
men vänd dig om

jag måste tänka
fula tankar

sex o sån't
du fattar.. ?

du var ju där i natt
tog mig fatt
minns du..?

hur jag skrek
att jag ville bort





Fri vers av frantic
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-07 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic