Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet.......


"En Ovation Till Vår Motor - Hjärtat !"

Utan Dig
Blir man en Maskin

Utan Dig
Livskraftsgarantin

Utan Dig
Är ALLT förlorat
Kraften
Rörelsen
Kärleken
vi ingenting bedårar

Med Dig
Finns Chansen
att göra DET
bara "kärlkransen"
klarar det
Försiktig
med
Extravagansen
Ej
alltför
Het

Kring Dig
Vårt liv kretsar
när vi vilar
när vi hetsar
när vi ilar
överallt
närsomhelst
livsnödvändig
levnadsvärdig
vi tarvar Dig
vi slarvar (med) Dig
men
Vi ÄLSKAR Dig

Lovely little HEART of Mine
Wish
You´ll make me Feel Fine
MORE and more
of My Time........

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 09:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Well written sir!
Dessa ord tar
jag med mig
tills jag dör!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska