Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn härifrån

Mina händer försvinner
tappar all kraft

Vill klä mig i vitt
renas utifrån och in

Vill inte längre känna
eller någonsin minnas
vad du sa
och vad du gjorde

Vill radera din bild från mitt liv
Lobotomera alla minnen
från dig och det som var vårt

Allt som gör ont
vill jag inte längre känna
inte veta av


TA BORT

Min hjärna behöver vila
behöver nytt ljus
en framtid
utan minnen
av dig

År
som du redan förstört
år av ånger
att hålla fast för länge
år som du fortfarande saboterar

Min hud torkar ut
av svarta minnen


Hur långt ska det gå

När kan en själ läka




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-08 10:03



Bookmark and Share


  aol
oerhört gripande ärren läks men glömma är svårare
2009-09-12

  Ronny Berk
en text som väl förmedlar diktarjagets svårläkta minnen; djup och välskriven !
2009-09-10

  * Ammi *
det gäller att bryta medan man orkar
väl skrivet!
2009-09-08

  Trädflickan
Bra skrivet om smärtan och önskan om rening från alla smärtsamma minnen och upplevelser.
Vet inte om själen läks helt det blir ju alltid ärr.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen