Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er eller nåt... era jävla as...


Jag blev som jag blev och det är inte på grund av er
Att jag blev som jag blev är inte ert fel
För jag föddes sån här att ställa till besvär
Att vara impopulär i er egenstyrda värld

Det kanske blir bra, han blir kanske bättre nån dag
Det var vad ni sa, men det sa aldrig jag
Hur kunde han bli som han blev säger ni
Men det skiter jag i för jag blev inte som ni

I världen så stor i vilket land man än bor
Där är duktig din bror och moralen hans mor
För man blir som man blir och man lär av sin tid
Att sann idioti ska ej få energi

Ni blev som ni blev och jag skiter i er
Att ni blev som ni blev är inte mitt fel
För ni föddes sådär att knulla röv för karriär
Att vara sjukt populär utan att vara nåt värd




Fri vers av Dunder The Dirt
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 16:41



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Du är punkpoet! Bra skrivet och allt är sant!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Dunder The Dirt