Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tham m fl om memoarer m m


Carl Tham
Har ingen skam

Han vet inget om sina beslut
Som var felaktiga

Han är likt alla dessa i KU
”jag minns inte”

Man kan undra
Hur fan kan politiker skriva memoarer
Om de aldrig ”minns nånting”

Hittar de bara på allt
Hittar på nåt som de önskar
”hade skett”

För vad fasen…
”DE MINNS ju inget”




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO