Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hette Lundgren


De hette Lundgren
De var bröder
Ett par djävla bröder
Troligen med ADHL och alla möjliga
Bokstäver
DUMP, MBD och va fan man vill
Men de gav ingen pardon
De slogs som vildar

Det var de enda de var riktigt bra på….
De hade inga spärrar
Inga känslor för rätt och fel
Ingen gräns för varken beteende
Eller alkohol
Så de slogs varje helg
Med ”de fruktade enviksraggarna”
De där som hela Dalarna fruktade
På 70-talet

De skickade in en tjej
Det lottades ibland om vilken
Som skapade en konflikt
Skrek om att
”han antastade mej”
eller nåt, sen kom alla ”till räddning”

Tills en dag de hade skaffat sej för många fiender
Så de fick poliseskort ut från Rättvik
Förbi alla som önskade deras blod
En av Lundgrenarna åkte in
Den andra, hade kostym på ”Mannes loge”
Stora nyheter, vem kunde tro att de skulle ha kostym?
Så slutade ”eran” utan ”ära”
Med enviksraggarnas fruktade terror




Fri vers av LassO
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO