Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig


Genomskinlig
Du börjar bli
Genomskinlig
Som en Astrakan
Som en
Plastfolie

Likt en overheadplast
Försvinner in i
Det tomma
Där inget fastnar
Genomskinlig som
Nåt mänskligt
Nåt utan färg

Där benen är som grenar
I trädet utan löv
Så genomskinligt och tomt
Så hjärtat gråter….




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-07 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO