Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga Kineser


”ALLA” var rädda för att kineserna
skulle köpa SAAB

Man har ingen oro över det
Med Konigsegg
eller

Ajdå
SAAB:s nya investerare
Kommer från

Kina….
”Från andra sidan världen”:




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-10-20 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO