Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag planterade



Jag planterade 4 körsbärsträd ikväll

Jag hoppas att få leva och se dem växa upp

Och smaka




Vid förra huset lämnade jag dem halvvägs…

Men vad gör man när kärleken lämnat



Vill inte ens se dem längre

Vill inte se huset

Saknar dock huset nu och då

Kvinnan, ja hon är bara mina barns mor, numer

Men huset, svek inte min kärlek


Huset är mer troget

Men räntan från banken krossade drömmen om

Att bo kvar ensam



Jag planterade 4 körsbärsträd ikväll

Jag hoppas att få leva och se dem växa upp

Och smaka…




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-19 22:13



Bookmark and Share


  Myself
sorgligt,livet och kärleken.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO