Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LP och löften


LP tyckte att Erik Gunnar
Borde ansluta till pingst

”Den dan du kommit hit och besöker mej”
Och han lovade det
MEN han kom aldrig

”Detta var sagt av honom som skrev
Löften kunna ej svika”
Sa Erik Gunnar med ett leende




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO