Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite Sören

En liten tjock Sören
”Stören”
Står med näsan uppåt
Och säger med pipig röst:

”Det var de där djävla Beatles
som förstörd rocken för fan”

Det var synen på livet
”Beatles förstörd rocken”
Och Envikarna har inte kommit längre
Än 50 talet än över lag
Känns de som

Men det är ändå lite gulligt
Att gömma sej i det glada 50
För att slippa se problemen i 10-talet
I nutiden




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO