Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en morgon


Ännu en morgon
Av njutning
Och lusta
Av hjärta som slår volter
Och känslor som svallar över
Som ett glas man överfyller

Så många lyckliga mornar
Men ändå
För få
Glad över de jag få
Som en oas i öknen
Eller en paus i en jobbig
Vandring

Men vilken oas
Och vilken paus




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO