Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktade reflektioner.......


"Svininfluensan - Seriöst !"

Svinfluensan
snart i klass med HIV (?)

Svininfluensan
ett Himla Liv !

Svininfluensan
rena rama Aidsen
skrämmer slag på kidsen
ALLA blir väl
"afraid, se´n"
förstår rakt inte vitsen

Svininfluensan
slår knappast Asiaten
Den drog
Världen runt
inte var den så farlig,den

Svininfluensan
SLUTA göra fanstyg
av detta
en del blir "sjuka"
av att lite
svettas...

Svininfluensan
OK att vaccinera
men BRÅKA inte
så mycket
om det
mera.......

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 20:53



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Vägra vaccin!
Såg en gång för väldigt länge sedan, en film om en typ indianstam. Där existerade inga dylika sjukdommar, man hade forskat i det, och kommit fram till att t.ex. röda hund, va de imuna mot.
Man trodde det berodde på att barnen fick leka och äta jord från marken redan som mycket små. Och därigenom blev imuna.

Så jag rekomenderar att sluta upp med handsprit, ät jord istället.

Det gör svinen..Och dom har inte svinflunsa väl?
2009-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Uggla sjöng om det där i låten "Panik", att massmedia till varje pris skall skrämma upp oss.
Han hade rätt.
Och här i Sverige skall det alltid göras en hönsgård av en fjäder.
Jag vägrar vaccinera mig.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska