Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten till idag blev det inte mycket bevänt med sovandet......


"Sömnlös i Eskilstuna !"

Sömnlös
då ryker
en halv dag

Sömnlös
man tycker
man är svag

Sömnlös
Kraftlös

Sömnlös
saknar ös

Sömnlös
Vill ej ha
repris

Sömnlös
kan bli
periodvis

Sömnlös
finns ju tabletter

Sömnlös
receptfria recepter

Sömnlös
segt och viljelöst
vill, från detta,
bli förlöst..............

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 08:49



Bookmark and Share


  dweeb
Been there done that! :-(
2009-09-09

  notsomad
snygga uttryck om vanlig åkomma...gillar sista versen mycket
2009-09-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förstår Dig fullt ut
jag har varit med
om det förut, men
efter ha läst en
extra stund då
tog det slut!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska