Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentens två ansikten

Teorier och beteenden
Nedgrävd i böcker
Stressad till max
Deadline

Lättja och fest
Dansandes glad
Flirtar mig fram
I centrum

Baksida och fram
En students vardag
Halvt scitzofren
Dubbelliv




Fri vers av Blidsberg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg