Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Ett ord så enkelt

Jag tog din hand

Förde den mot mitt bröst

I stället smekte du min kind

 

Trevande

Försökte jag kyssa dig

Men dina läppar landade på min panna

 

Och du bad mig

Sluta upp

För du ville inte att jag skulle gå sönder

 

Din önskan så

Brutal

Om att bara få älska mig i stillhet

 

Med ett ord så enkelt som

Respekt.




Fri vers av Lindsy
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 15:30



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Snyggt..

I ögonblickets rus är inte respekt det man vill ha, utan en respons på ens egen kärlekstörst.. men i längden och i det sunda förnuftets bleka krankhet, kommer nog denna respekt hålla i längden och förhoppningsvis bespara en del bitterhet.
2009-09-09

    Marco_
Helt fantastisk! Ett ord så enkelt och så spännande
att få följa in till sista ordet.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy