Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


tro mig

tro mig,
ingen kan vara mer besatt av att lyckas än jag
när det gäller vad jag lever för
och förstå
att jag aldrig kommer ge upp för det alternativet
finns helt enkelt inte.




Fri vers av Regenbogen
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 19:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kämpaglöden skvätter här! Styrka!!! Applåd!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen