Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

kontrollfreak....
vemodig....
temperamentsfull....
vill och vill inte

tjatig....
deppig....
kärleksavståndstagande....
vill kramas...vill inte...

lojal....gillar umgås...
vill inte umgås...vill vara ensam.

listan kan göras hur lång som helst....
hon som blev jag....
Hon som väntar , och väntar på en bättre dag.




Fri vers av robertaflack
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-09 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack