Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Stick

 

Stick en tagg i mig

Du får två tillbaka

 

Jag lovar dig inget

Det vore att ljuga

 

Ja du kan få hålla om mig

Utan beröra

 

Och jag kan lämna min dörr på glänt

Utan att släppa in dig

 

Om du vill komma djupare än att känna utanpå

Har du kommit fel

 

Passar det inte dig

Förstår jag inte vad det är du väntar på

 

Bara gå

 

Pys

 

Stick




Fri vers av Lindsy
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy