fortfarande..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortfarande...


Jag ville aldrig vara såhär fri

 

 


du höll min hand sedan släppte du den
nu kanske jag aldrig mer får se ditt ansikte igen
allt som finns kvar är ensamhet och ett hål här inuti
jag ville aldrig vara såhär fri
alla som kände oss båda kunde se
att den bästa delen av mig var du
varje gång jag vänder mig om
så är du utom räckhåll
man kan inte gömma sig från minnen
jag önskar dig allting
allt det bästa livet kan ge
jag hoppas bara att du tänker på mig någon gång ibland
att jag betydde någonting

för du betydde allting för mig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-10 06:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ömmande kärleksamt o naket fint
2009-09-16

  Lindsy
Älskar det du skriver.
Som läsare fångar man känslorna du bär.
2009-09-10

  Junitvillingen
Vemodigt vackert om saknad efter något & någon som fanns där - och längtan efter det som kanske "aldrig mer kan bli" med just den personen. Berörs!!
2009-09-10

  hl
fint
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP