Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmoln

Varför är jag någon annanstans

vart är mina tankar


bort till evigt solsken

till en frid som inte finns


vi borde slå våra skallar ihop

jag anar samma längtan


du har kanske redan varit där

men jag hoppas på något mer


en resa som aldrig tar slut







Fri vers av Hawaii
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 10:05



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt med bra slut
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii