Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler jag är jag Glad - såklart.



Stryker på sitt svarta smil
likt en oljefylld ankdamm
fräter
varje millimeter, hennes läppar

Gör hennes vingar obrukbara
Ler brett med en tår fast mellan framtänderna


- Skönt att solken skiner i alla fall....








Fri vers av Baystream
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 10:53



Bookmark and Share


  Lindalou
Le och alla ska tro att du är lycklig. Men ögonen ljuger sällan. Kram
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream