Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beautiful Piano



Your words may sound as black and white
as a pianos key

But every time you speak
you paint a colourful rainbow

inside of me









Fri vers av Baystream
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-10 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte fin, både som text och melodi.
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
Vackert!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream