Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser, Färger & Du



Soluppgång
Glittrar
över regnbåge

Änglasång

Så många toner
Kulörer
svävar fritt

Ger mitt hjärta vingar
Målar mod på mina läppar

Du vet; Jag älskar dig

En ny dag
En kruka av guld

Så många nyanser
Ansikten
och minnen

Allt
så vackert

Men


Min sanna färg
är du











Fri vers av Baystream
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-10 16:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Min sanna färg
Är du"
- det var mitt i prick!
2009-09-10

  Lindalou
Ljuvlig.
2009-09-10

    Herr Ångest
Fin..
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream