Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och konka



Sanning och konka
För politiker
Alla valde sanning för de säger vi är alltid sanna…

Ingvar Carlsson
Visste du om IB?
Svar Eeeöööhh

Visste du om hororna som Geijer m fl hade?
Svar: EÖÖÖÖHHHH

Torbjörn Fälldin
Visste du om hor affären?
Svar: Vad är detta för typ av frågor?

Anders Björk, vad kan du säga om Carl Lidbom?
Svar: Trams

Göran Person, vet du när Sverige har 0 i arbetslöshet?
Svar: ja
När?
Svar ”de beror på om Socialdemokraterna har makten då”
”fast det är svårare nu när jag är patron”

Mona Sahlin: Hur var det med tobleronen och kortet
Svar: Det var inte bra
Hur?
Ja alla klagade ju…

Yvonne Ruweida
Hur försvarar du att du av alla rikdsdagsledamöter var den
Som hade största taxi räkningarna?
Svar Jag åkte mest TAXI
Varför MP snackar ju om kollektivtrafik?
Ja vi snackar om det, men de gäller ju inte oss i riksdan
Bara de andra

Cael Bildt
Varför behandlade du f d statssekreteraren så illa?
Eeeöööhhhhh (med skorrande R)
Vad svarar du Israel?
Eeehhhhh

(fortsättning följer kanske)




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO