Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat är Synnerligen helt


Vinkla upp persiennerna
och låt livet strömma in
Det finns så mycket som pulserar
där på andra sidan rutan

Vi behöver samma medicin du och jag
En burk passion
en tablett perspektiv
och en injektion av insikt;
ett hjärta kan inte gå itu
Inte på riktigt

Vi är på riktigt

Låt en delad flaska vin
skölja bort trycket bakom ögonlocken
och lova mig
att aldrig le
med tårar i ögonen
igen




Fri vers av HQ
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 17:33



Bookmark and Share


  PPQ
har läst dina två senaste texterna... du måste vra bland det bästa poeter har att erbjuda just nu... alla borde läsa dig
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ