Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karolinska Sjukhuset i Stockholm har blivit Sveriges Värsta Skandalsjukhus, överbeläggningen är konstant, döende ,svårt sjuka och mindre sjuka blandas vilt i överfulla sjukhussalar...


Karolinska Sjukhusets egen dikt !

Karolinska
Vi bävar
Vi häpnar
Vi våndas
Vi dånar

Karolinska
Var går gränsen
ska det bli Kz ?
Vem har ställt den
hur många
DÖR ?
I onödan
Av slarv
Av trötthet
Av inkompetens

Karolinska
ska ni betala
den
halva miljonen
eller
ska ni
förbättra
"metoden" ?

Karolinska
styrs av Fru Reinfeldts
gäng
liksom maken
behöver
hon med
DÄNG !!!

Karolinska
ett Stockholmskt Fiasko
men om
det "smittar"

Må Ni Tro
att det blir
detsamma
i Västerås
eller
Örebro
eller
Eskilstuna,
får oro
ser en
"dödsruna"
över
Vår
Vård
En Sten
med
en Bår:
Här Vilar,
För Ewigt,
Vår
TRYGGA
Sjukvård"..........

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 18:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stora viktiga ord
2009-09-11

  stenen/ Yv Ericsson
Du får inte tillräckligt med respons här.
2009-09-10

  stenen/ Yv Ericsson
Men såå jäkla bra och skönt skrivet!
Synd det är mer skrivande en läsande på denna sida.
JaG SKULLE REKOMENDERA DIG ATT GÖRA EN BLOGG PÅ NÅGON ARBETAR TIDNING.Oj förlåt va inte mening att komma åt caps lock.
Alltså jag menar på allvar, inte sarkastiskt.
2009-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja jag har läst
och hört om KS!
Otroligt oroligt!
Håller med Dig
hur skal det gå...
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska