Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Underverk

Släcker ner alla lampor

Går ett varv

Super in min atmosfär

Njuter av mörkret.

 

Kurerar min feber

Med ord, kladdkaka och country

 

Blundar

 

Visualiserar.

 

Förnimmer.

 

Förskönar mig själv

och gör mig själv så vacker

att jag nästan skäms.

 

I mörkret är jag felfri.

 

Och jag följer bara musiken

Fingrarna vandrar

Som av sig själva.

 

Jag skapar

Och skapar

Utan att tänka och väga

Precis som det ska vara

 

Det är alla hinder på min väg

Som är charmen

Och alla gula lampor som

Leder mig.

 

Två vänner.

Som bara förstod

Trots allt snubblande

Har deras saliver aldrig blandats.

 

Tillsammans

Skapar de alltid

Underverk




Fri vers av Lindsy
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 03:11



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Underverk, mästerverk, konstverk, bländverk..

Att skapa är en av de skönaste stunder som finns.. ensam i mörkret, med ett litet gult ljus.. du målar bilder som man ser för sitt inre öga.. ett beskedligt bedrägligt harmoniskt yttre lugn.. och ett inre skaparkaos.. men ur kaos föds ordning.. och bra alster.. Och du har rätt.. i mörkret är man både vacker och felfri.
2009-09-12

    Nicklas VIP
Ju mer jag läser av dig, desto mer förstår jag hur begåvad du är med ord.

Du bygger verkligen upp en stämning, och lyckas alltid beröra.
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy