Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Tysta ögon

Jag skulle så enkelt

Låta dig läsa mig

Som en bok

Om du bara ställde rätt frågor.

 

Jag biter mig alltid i läppen

Då jag helst bara vill

Be dig tvinna mitt hår

Runt ditt finger

 

Dina ögon

Säger mig ingenting.

Men din famn

Dina armar

Händerna

Sa mig att de inte kunde

Få nog.

 

Av min kropp.

 

Men mitt sinne?

Denna ljuvliga humor

Den godhet

Mitt trasiga leende

 

Vågar du?




Fri vers av Lindsy
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 04:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt ögona vandra tindrandes kroppen runt, in i sinne och genom hud, låt fingrarna vara sensorganens ögon trippandes runt, trånandes och behagandes.

Låt dig vara målet, för denna dyrkandes åtrå.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy