Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min förtroliga Bekännelse



Jag vill

tystnad

tala med dig
innan

väntan

jag börjar
älska dig

tårar

Det är inte rätt
jag äger inte rätten

att tilldela dig den smärtan
Min passion

tystnad

En kärlek

min kärlek

hand mot bröst

Men jag vill inte
om du inte känner
att det känns rätt

vädjan

Det är inte rätt
av mig

att kräva
att offra

ditt hjärta
för att rädda mitt

stiltje

Jag vill
tala med dig

innan

ett andetag

jag bekänner att jag

(jag vill dig inget ont)


älskar Dig.









Fri vers av Baystream
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-11 15:21



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Vilken vacker bukett av känslor!
2009-09-18

  dead_prez
hemskt vacker. du är så jävla duktig
2009-09-16

  blaite
vackert..
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream