Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


du bör få skina, vännen

jag kliver av scenen ett tag
låter dig skina för det är du värd.




Fri vers av Regenbogen
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regenbogen
Regenbogen